بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضربه اطلاعاتی به تیم ضدامنیتی در استان مرکزی پیش از عملیات مسلحانه| ۱۲ عضو تیم خرابکاری بازداشت شدند+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۸۴۷۱
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۹
ضربه اطلاعاتی به تیم ضدامنیتی در استان مرکزی پیش از عملیات مسلحانه| ۱۲ عضو تیم خرابکاری بازداشت شدند+ جزئیات
روابط عمومی سپاه روح الله استان مرکزی از دستگیری شبکه‌ای متشکل از ۱۲ نفر عنصر مرتبط با خارج از کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سپاه روح الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از دستگیری شبکه‌ای متشکل از ۱۲ عنصر مرتبط با خارج از کشور خبر داد و اظهار داشت: به استحضار ملت شریف ارجمند استان مرکزی می‌رساند با تلاش‌های شبانه روزی حافظان امنیت در سپاه روح الله استان مرکزی شبکه‌ای متشکل از ۱۲ نفر عنصر مرتبط با عوامل خارج از کشور در یکی از شهرستان‌های استان شناسایی و با هماهنگی مقام محترم قضایی زیر ضربه قرار گرفتند.

این اطلاعیه می‌افزاید: اعضای این شبکه با هدایت عوامل ضد انقلاب ساکن در آلمان و هلند ضمن انجام فعالیت علیه امنیت ملی اقدام به تهیه سلاح جنگی و قصد انجام اقدامات خرابکارانه داشتند که با توجه به اشراف سیستم اطلاعاتی قبل از انجام هر گونه اقدام دستگیر شدند.  

روابط‌عمومی سپاه روح الله استان مرکزی در این اطلاعیه تصریح کرده است: به توفیق الهی و با توجه به اعتراف سرویس‌های خارجی در جلسات محرمانه داخلی پروژه اغتشاشات شکست خورده است لکن اعتصابات با حربه تهدید و به قصد برهم‌زدن تمرکز دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای انجام اقدامات تروریستی همچنان در دستور کار سرویس‌ها و عوامل میدانی آن‌ها قرار دارد لذا سپری‌شدن این روز‌ها مجدداً نیازمند هوشیاری آحاد مردم وفادار و صاحبان حقیقی ایران اسلامی عزیز به ویژه بازاریان دانشجویان و کارگران است.

این اطلاعیه خاطرنشان کرده است: پیشرفت‌های خیره‌کننده انقلاب اسلامی در حوزه صنایع‌های تک، علوم زیستی، نانو فناوری و هسته‌ای و موشکی همگی مرهون مجاهدت جوانان انقلابی و عالم این مرز و بوم بوده و همواره مورد رشک و حسد عناصر کوردل داخلی و خارجی و در سایه امنیت مردم پایه و پایدار بوده است لذا از مردم عزیز و مقتدر تقاضا داریم همچنان گزارشات اطلاعاتی و امنیتی خود را از طریق شماره ۱۱۴ با خادمان خود در میان بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->